Vi uppdaterar våra priser, skillnad i offert & order kan förekomma.


Intresselista

Köpa Ädelträ, Teak, Mahohny, Valnöt och Ceder virke till lågpris

Poppel och LönnPoppel

Har vanligtvis raka ådringar, med en fin, jämn nyans. Den är lätt i vikten. Den är inte stark men hållbar för sin vikt och motstår sprickor eller splitter väl.

Träslag är formstabilt. Rekommenderas för interiöra ting. Färgen går från krämfärgad till ljust halmfärgad och från ljusbrun, gulbrun till gulrosa färg.

Lönn

Veden är gulvit och skillnaden mellan ytved och kärna är mycket liten, dock kan det inre av kärnveden få en mörkare struktur. Det händer att fiberstrukturen i vissa fall är vågig och ger då ett vackert flammigt mönster. Lönn är ett relativt hårt träslag men är trots det ganska lätt att bearbeta.

Används för svarveri- och snickeriarbeten, musikinstrument, verktygshandtag, leksaker och möbler. Lönn avger inget färgpigment och används därför förr ofta till brödkavlar och mangelrullar.
Poppel (pris/kvm)

Medelbredd: 150 (130 - 220), medellängd större än 3000.   
MÅTT BESKRIVNING PRIS (kr)   
26 322
40 563
52 699

Alla mått i mm, alla priser ink moms. Vi reserverar oss för prisförändringar och felande lagersaldon. T - tjocklek, B - Bredd, L - Längd, Ø - Diameter, kbm - m3, kvm - m2, lpm - meter.


Lönn (pris/kvm)

Amerikansk, medelbredd: 150 (130 - 220), medellängd: 2500 - 3000.   
MÅTT BESKRIVNING PRIS (kr)   
26 541
40 1 055
52 1 364

Alla mått i mm, alla priser ink moms. Vi reserverar oss för prisförändringar och felande lagersaldon. T - tjocklek, B - Bredd, L - Längd, Ø - Diameter, kbm - m3, kvm - m2, lpm - meter.> Vi planterar träd

> FSC

> PEFC

> Affärsvillkor

> Fakturabetalning

> Int. betalning

> Tvistlösning

> Kontakt

> Om oss

> Webvillkor & policy

icon Wood Music

Några av våra kunder...